Еко-акција „Македонија без отпад“

Утре (28 јуни, сабота) од 11:00 часот ќе се одржи третта година по ред акцијата „Ајде Македонија-Македонија без отпад„ која се организира од страна на Министерството за животна средина и просторно планирање и асоцијацијата „Ајде Македонија“.

akcija_mk_bez_otpad

Во Општина Гази Баба отпадот ќе се собира на левата страна на кејот на реката Вардар во населба Керамидница, кај Железничкиот мост.

You May Also Like