Државната лотарија со промо штанд во Скопје Сити мол

Сите посететили на трговскиот центар Скопје Сити Мол од денес можат да ја тестираат среќата на штандот на Државна лотарија на Македонија, поставен на приземјето во овој трговски центар.

loto promo shtand siti molНа штандот сите љубители на игрите на среќа ќе може да учествуваат во сите игри на среќа на Државна лотарија на Македонија, а покрај тоа ќе може да ги добијат и сите детални инфомации врзани за нив.

Само за потсетување, во последниот промотивен период на штандот на Државна лотарија на Македонија беше изгребан автомобилот Голф 7 во Инстант лотаријата 7ма Брзина, со што се докажа дека ова е среќно место. Токму затоа, ве покануваме да го посетите нашиот штанд во Скопје Сити Мол и да уживате во нашите игри на среќа.

Промотивно, овој месец отворивме и пункт во Скопје Сити Мол, во кој сите учесници на награданата игра Фискална во рака-награда без мака ќе може да ги остават своите коверти за седмото извлекување.

Паралелно со ова, веќе тече караванот на Државна лотарија на Македонија низ Македонија. Караванот започна вчера 17.06.14,а ќе трае се до недела, 29 јуни. Ова е караван со најголема покриеност на градовите низ Македонија досега. Во текот на овој караван на Државна лотарија на Македонија, поставени се пунктови со наменски кутии, во кои граѓаните ќе можат да ги оставаат своите коверти за учество во наградната игра. Пунктовите ќе бидат отворени од 11:00 до 18:00 часот.

За добро,
Државна лотарија на Македонија

(комерцијален текст)

You May Also Like