(видео) Бењамин Џафери со кореографија за “What’s my name”

Младиот македонски телент Бењамин Џафери, ни испрати видео од Њујорк, САД каде во моментов има професионален ангажман…

benjamin xhaferi

Видео со хип хоп кореографија снимена во Њу Јорк. Станува збор за Бењамин Џафери, член на AQUA Dance Club од Скопје, кој моментално е во Њу Јорк каде што предава часови во Reality Dance Studio. Кореографијата е на песната What’s my name од Drake & Rihanna. Уживајте!

You May Also Like