Bei The Fish со концерт во МКЦ

На 15 февруари во 22:00 часот во Денсинг салата на МКЦ концерт ќе одржат Bei the Fish.

Концертот кој долго se очекува е звучна и визуелна промоција на новиот албум „At The End Of The Sand“  на  Bei The Fish.

You May Also Like