Промоција на стихо-боенката „До небото вишно“

Промоцијата на проектот „До небото вишно“ од Славица Петровиќ Тодорова, ќе се одржи на 28 мај (вторник) со почеток во 19:30 часот во просториите на Националната галерија на Македонија, објект Даут пашин амам.

Посетителите ќе можат да се запознаат со ова интересно издание, стихо-боенка за деца, како и интересна пригодна програма, поврзана со самото издание.

You May Also Like