Турнир во мал фудбал „Скопје 2013“

Денеска (26 мај 2013 година, недела) во 20:00 часот во Спортскиот центар Ново Лисиче градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски свечено ќе се отвори вториот по ред турнирот во мал фудбал „Скопје 2013″.

Турнирот, на кој се пријавија 60 екипи, ќе трае до 20.06.2013 година, а натпреварите ќе се одржуваат секој ден во попладневните и вечерните часови.

Турнирот го организираат Општина Аеродром и Град Скопје, кои имаат обезбедено награден фонд за победниците во висина од 300.000 денари.

You May Also Like