Промоција на зборник трудови во МАНУ

Денеска (14 мај, вторник) во 11:00 часот во МАНУ ќе биде промовиран зборникот на трудови од меѓународната конференција „Сто години од раѓањето на акад. Михаил Д. Петрушевски“.

Организатори на настанот се МАНУ, Филозофскиот факултет во Скопје и Редакцијата на списанието „Жива антика“ .

You May Also Like