Македонија и Австрија со протокол за соработка на културан план

Утре (вторник,22 мај 2012 година), во просторите на Министерството за култура со почеток во 12:00 часот, државниот советник во Министерството, Дарко Стефановски и австрискиот амбасадор во Република Македонија д-р Томас Михаел Бајер, …

ќе потпишат Протокол за соработка во областа на културата, науката и образованието меѓу двете земји.

You May Also Like