Самостојна изложба на фотографии на Глигор Кондовски “На сцена”

Отворањето е на 17.10.2020 (сабота), во 14 часот во НУ “Музеј на тетовскиот крај” во Тетово, a фотографиите ќе бидат поставени до 31.10.2020 година.

Изложбата ќе ја отвори М-р Славчо Максимовски, ликовен уметник. Проектот е поддржан од Министерство за култура.

You May Also Like