Репертоар на велешкиот театар 29 октомври до 5 ноември

Неделен репертоар на велешкиот театар “Јордан Хаџи Константинов – Џинот”…

• Вторник, 30.10, “ЕЛЕШНИК” од Југослав Петровски, режија: Елеонора Теова, 20 часот

• Четврток, 01.11, “ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ” од Родолфо Сантана, режија: Деан Дамјановски, 20 часот

• Петок, 02.11, “СИНИОТ ПОРТОКАЛ” од Џо Пенхол, режија: Александар Ивановски, 20 часот

• Сабота, 03.11, “КРАЛСКИТЕ КОПИЛИЊА”, авторски проект на Сашо Димоски, 20 часот

Билети во продажба на билетарницата на театарот.

You May Also Like