Предавање „Модерното на сцената“ во МСУ

Гете-институт Скопје во соработка со Македонскиот центар ИТИ вчерва (петок, 12 април) го организира предавањето „Модерното на сцената“… Предавање:    „Модерното на сцена“ Датум: 12.04.2019

Read more