Неделен репертоар во Драмски 18-24.10.2021

На сцената на Драмскиот театар Скопје во периодот од 18.10.2021 до 24.10.2021 ќе можете да ги проследите следните претстави:

———

ден и час: 21.10.2021 (четврток) | 20:00

претстава: СТРАНЦИ

играат: Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ – Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловиќ
автор:
режија: Нела Витошевиќ

——–

ден и час: 22.10.2021 (петок) | 20:00

претстава: СТРАНЦИ

играат: Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ – Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловиќ
автор:
режија: Нела Витошевиќ

You May Also Like