„Налеј, налеј“ – Македонија е љубовна приказна

„Налеј, налеј“ ударната нумера во необјавената серија „Македонија“ која пред неколку години се снимаше, а никогаш не ја доживеа својата јавна промоција.

Серијата „Македонија“ која пред неколку години беше снимена, и е со историска дематика, беше пропратена со бројни скандали и цензура за нејзино прикажување. По пауза од повеќе од две години, имаме повторно можност да погледеме трејлер од она што било дел од самата серија.

You May Also Like