„Полицајци“ вечер во Охрид

Вечер (сабота, 06 април 2013) во Центарот за култура “Григор Прличев” -Охрид, Народниот Театар Охрид ќе ја изведе „Полицајци“ во режија Андреј Цветановски.

Во „Полицајци“ играат:
Шеф на Полиција – Никола Тодороски
Наредникот – Валентин Костадиновски
Затвореникот – Стрезо Стаматовски
Генералот – Ивица Цонев
Жената на наредникот – Адријана Билаловиќ
Регентот – Горан Стојаноски
Полицајци – Никола Ристески
Игор Георгиоски
Владимир Ристески
Катерина Петреска

Карти во продажба на билетарата секој ден по 15.00 часот.

You May Also Like