„Змејовата невеста“ вечерва во Прилеп

Вечер (четврток, 25 април) во 20:00 часот на сцената на народниот театар „Војдан Чернодрински“ од Прилеп ќе биде изведена претставата „Змејовата невеста“.

Претставата е по текстот на Димитар Г. Молеров,а во режија и адаптација на Нела Витошевиќ.

You May Also Like