„Ефтини приказни“ во Галерија 8

„Кафе Галерија 8“ и „Театарот од 2-иот Кат“, од утре (13 декември) па секој нареден четврток, со почеток во 22:00 часот, ги организираат „еФтини Приказни“.

Станува збор за настан раскажува и прераскажува за театарот, филмот, jazz, blus, swing, потоа за Tom Waits, Nick Cave, Leonard Cohen, Charles Bukowski, Graham Issacson, Jonnhy Cash и други, длабоки провокатори на емоции.

You May Also Like