„Грев или Шприцер“ вечерва во Драмски

Вечер (вторник, 29 јануари, 2013) во 20:00 часот на сцената на Драмскиот театар во Скопје ќе биде изведена претставата „Грев или Шприцер“.

Во претставата играат: Драган Спасов, Билјана Беличанец-Алексиќ, Јана Стојановска/Ана Стојановска, Зоран Љутков, Мартин Јордановски, Роберт Вељановски, Сашо Тасевски, Маја Вељковиќ-Пановска, Билјана Драгичевиќ-Пројковска

текст: Сашко Насев
режија: Деан Дамјановски

You May Also Like