Промоција на „Куфери“ од Марина Мијаковска

Вечер (четврток, 28 март, 2013) во 19:00 часот во „Матица ексклузив“ ќе биде промовирана поетската книга „Куфери“ од младата поетеса Марина Мијаковска.

За „Куфери“ ќе зборува м-р Александра Јуруковска, а стихови од Мијаковска ќе интерпретираат Елена Пренџова и Ана Голејшка.

You May Also Like