Промоција на книгата „Љубовната одисеја на Бела Ица и Александар Македонски“

В сабота (20 октомври, 2012) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде промовирана книгата „Љубовната одисеја на Бела Ица и Александар Македонски“.

Автори на книгата се Гордана Димовска и Ванѓелко Лозаноски. Промоцијата ќе се одржи во изложбениот салон на Центарот.

You May Also Like