Меѓународна изложба на карикатури во Крива Паланка

Денеска (четврток, 25 април 2013) во Фоајето на Центарот за култура во Крива Паланка во 19:00 часот ќе се отвори изложба на карикатури од Меѓународниот конкурс за карикатура на тема „Снаа – свекрва“.

Изложбата е дел од манифестацијата „Поклонение на Св. Теодор Тирон” во с. Конопница, како и од  „Крива Паланка – град на културата за 2013“.

You May Also Like