Концерт на Стефан Неделкоски во Прилеп

Вечер (понеделник, 30 јули) во 20:00 часот во Големата сала на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп концерт ќе одржи младиот тенор Стефан Неделкоски.

Тенорот Неделкоски има само 17 години, а на вечерашниот концерт ќе настапи во пијано -придружба на Горјана Стојановска.

Концертот е во рамките на манифестацијата „Цело лето – културно лето“ што Центарот за култура „марко Цепенков“ ја оранизира заедно со Оштина Прилеп.

You May Also Like