Голем интерес за „Трето полувреме“ во Охрид

Поради зголемениот интерес на публиката, македонскиот кандидат за Оскар, филмот „Трето полувреме“ на Дарко Митревски, продолжува да се прикажува на кино-репертоарот во Центарот за култура “Григор Прличев”-Охрид.

Од денска (16 октомври, вторник) до недела (21 октомври) почетокот на проекциите е во 22:00 часот.

You May Also Like