Виртуелна прошетка низ “Неолитското село” во Тумба Маџари

Додека со нетрпение очекуваме да се отворат музеите, археолошките локалитети и другите установи од културата за публиката, Ви нудиме една мала виртуелна прошетка низ “Неолитското село” во Тумба Маџари, Скопје.

Техничката изработка на виртуелната прошетка е на Дончо Наумовски, а текстуалната поддршка на Елена С. Канзурова.

Виртуелната тура можете да ја погледнете ТУКА.

You May Also Like