(ВИДЕО) Џони Деп, Кустурица и Џим Џармуш со Партибрејкерс на сцена во Белград 1992 година

Дали сте знаеле дека во веќе далечната 1992 година, во Белград, свој концерт имаат Партибрејкерс, со кои на сцената настапува холивудската мега ѕвезда, Џони Деп, и изведуваат песна во негова чест, додека тој свири на гитара.

На сцената се појавуваат и режисерот Емир Кустурица, и легендарниот холивудски режисер, Џим Џармуш.

Снимка за историјата. Уживајте!

You May Also Like