Каде е топчето?

Внимавајте и фокусирајте се! Во кој момент исчезнува топчето и како завршува таму каде што не му е местото?

Импресивно колку оваа илузионистка успева да го ни го одземе вниманието и вешто да го дислоцира топчето.

Гледајте и уживајте во глетката! 😉You May Also Like