И Индијците имаат талент!!!

Доколку сеуште не сте го виделе видеото, сигурни сме дека ќе зинете, кога ќе погледнете како една група на Сики (претпоставивме дека се Сики според изгледот) решила да се претстави пред индиската јавност и да го прикаже својот необичен талент.

You May Also Like