(видео) Мачката се засрами кога ја фатија како лае!

Слушате како нешто лае, влегувате во дневната и ја гледате вашата мачка на прозорецот како лае на минувачите. На мачката и паѓа непријатно што сте ја фатиле на дело, како лажно се претставува, целата засрамена се собира и почнува да мјаука.

Ова видео последниве неколку недела е едно од најгледаните видеа во Шведска, со неколку милиони посети. Уживајте! 😉

You May Also Like