„Чалгија саунд систем“ предновогодишно во Охрид

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид на 27 декември во 20:00 часот, концерт ќе одржи групата „Чалгија саунд систем“.

„Чалгија саунд систем“ е група која ја негува македонската чалгиска музика, но и изведува музика које е инспирирана или слична со чалгиската.

You May Also Like