(ВИДЕО) Пеперминт вели: Ако…

Нова песна, надополнета со навистина интересен видео запис на групата Пеперминт. Нумерата е насловена многу едноставно: „Ако“. Ги паметиме по „Твојот нос“, „Девојката со точакот“ и многу други ствари со навистина досетлива содржина. Едноставно …Пеперминт! 😉

You May Also Like