Новогодишна Зоо бајка во скопската Зоолошка

Овој викенд (22 и 23 декември), во Зоолошка градина Скопје за првпат ќе се одржи дводневна забава за деца „Новогодишна Зоо Бајка”. Од 12:00-16:00,

Read more