Изложба „Златната рипка и потомокот“ на Михаела Јовановска

Самостојната изложба „Златната рипка и потомокот“ на Михаела Јовановска ќе биде отворена на 13 септември (четврток) во КИЦ Софија, во Бугарија, со почеток од

Read more