Жана Марчинска на виолончело и Гана Гусиева на пијано на „Охридско лето“

Фестивалот „Охридско лето“ своето 58-мо издание го продолжува со музичкиот дел, во чии рамки за денеска е предвиден концертот на украинското дуо Жана Марчинска

Read more