„Хофманови приказни” на Жак Офенбах на сцената на МОБ

Македонската опера и балет Ви ја најавува романтичарската опера „Хофманови приказни” на Жак Офенбах, во која поетот Хофман ги раскажува своите вонвременски приказни за

Read more