„Киненова“ со тридневна програма со филмови на Зеки Демиркубуз

Три фантастични филмови на Зеки Демиркубуз- enfant terrible на турската кинематографија во кино „Милениум“… Фестивалот „Киненова“ ја најавува тридневната програма во која ќе бидете

Read more