Промоција на романот „Завештание Велјаново“ на Добре Тодоровски во Ресен

Авторот Добре Велјановски вчера во СОУ „Цар Самоил“- Ресен одржа промоција на неговиот најнов роман „Завештение Велјаново“. Романот беше промовиран од страна на Панде

Read more