“Зад аголот” на Османли догодина ќе биде објавен во Турција

Истанбулската издавачка куќа “ЕСЕН КИТАП” потпиша договор со македонскиот писател Томислав Османли… Под уредништво на Нихал Инвер од истанбулското книгоиздателство, преводот на современиот македонски

Read more