Зоран Анчевски добитник наградата „Браќа Миладиновци“ на СВП за книгата „Небесна пантомима“

Зоран Анчевски ја добива наградата „Браќа Миладиновци“ за најдобро поетско остварување меѓу два фестивала за книгата „Небесна пантомима“ во издание на Темплум. Во одлуката

Read more