Џулијан Асанж – човекот кој сонуваше да го уништи светот!

Со цел правилно и сеопфатно да се разбере феноменологијата на веб-порталот Wikileaks кои сили стојат зад истиот, и која е вистинската цел на објавувањето

Read more