Изложба на фотографии „Во моите чевли/In my shoes“

По повод завршувањето на Интердисциплинарниот инклузивен проект „Во моите чевли/In my shoes“,  ќе се одржи свечено отворање на изложба на фотографии, чии што модели

Read more