Македонците ќе добиваат термин за работни визи за Германија по пат на лотарија

Германија воведува лотарија за добивање термин за работна виза за македонските граѓани.  Сo најновото ажурирање кое го направи Амбасадата, ќе има нови правила  за

Read more