Марија Џунова со свое арт видео во Велес

Ликовната уметница Марија Џунова од Велес ќе го претстави своето арт видео на видеобим на надворешен ѕид од театарот „Јордан Хаџиконстантинов-Џинот“ секој вторник од

Read more