Македонско-англиски избор „Ветена земја“ од поетското творештво на Стефан Марковски

На порталот на Амазон деновиве беше објавен поетски избор од 28 песни од 4 поетски дела на писателот Стефан Марковски. Изборот е насловен Promised

Read more