Kако се слави Валентајн низ светот

Симболот на Валентајн е римскиот бог Купидон прикажан со лак и стрела. Се смета дека оној кој ќе биде погоден од стрелата веднаш ќе

Read more

„Моја љубов“ – концерт за Денот на вљубените

„Моја љубов“ – уникатен концерт на Македонската филхармонија за Денот на вљубените… За Денот на вљубените, на 14 февруари (четврток) во 20 часот, Македонската

Read more