Свеченост за кинеската филмска награда за Киро Урдин

Заменик-министерот за култура Драган Недељковиќ денеска (вторник, 11 декември, 2012 година) во 12:00 часот во хотелот Холидеј Ин (сала Милениум 2) ќе присуствува и

Read more