Промоција на романот „Уништување” на Moџо Килингтон

Moџо Килингтон ќе го промовира својот нов роман „Уништување” во Literatura.mk Superstore во „Скопје сити мол” Новата книга на Божидар Божиновски, познат како Moџо

Read more