Започнува „УГД Cцена“ во Штип

Културната манифестација „УГД сцена“ по вторпат ќе се организира во Мултимедијалниот центар на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип. Почнувајќи од денес (четврток, 22 ноември)

Read more