АРТерија: Уметнички Фестивал Охрид 18-21 Јуни

Во периодот од 18-ти до 21-ви Јуни , во Охрид, во организација на Центарот за Културен Проток “АРТерија”,  се одржува четири дневен Уметнички Фестивал

Read more