„Црнила“ на Ладислав Цветковски во Мала станица

Авторските дигитални плакати на Ладислав Цветковски од циклуот „Црнила“, во Мала станица, Национална галерија на Македонија, за прв пат ќе бидат прикажани во печатена

Read more