Концертна промоција на „Звукот на трските“

Триото „Опера“ во состав: Татијана Петрушевска Караскаковска  – обоа, Игор Бакревски  – кларинет, Марјан Милошевски  – фагот, вечерва (четврток, 22.11) , во рамки на манифестацијата „Есенски

Read more