Акварели од Трајче Јанчевски во Галерија 8

В среда (14 ноември, 2012) во 20:00 часот во Кафе Галерија 8 ќе биде отворена изложба на доајенот на македонското сликарство Трајче Јанчевски. Изложбата

Read more